Είναι πολλά τα προβλήματα

Είναι πολλά τα προβλήματα

Με αρκετά προβλήματα θα μεταβεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Οθέλλο.

Βαθμολογικά αδιάφορος ο αγώνας για την ομάδα της Λεμεσού μιας και έχασε και μαθηματικά το τρένο για την πρώτη εξάδα, όμως ο Χριστάκης Χριστοφόρου περιμένει από τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει να παρουσιαστούν σοβαροί και άκρως διεκδικητικοί.

Εκτός αποστολής βρίσκονται ο τιμωρημένοι Λουτσιάνο Μπεμπέ, Βαλεντίνος Σιέλης και Εστεμπάν Σακέτι και ο τραυματίας Σαμπού.

Η αποστολή της ομάδας αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE