Ναρκωτικά και ληστεία: Από την Λεμεσό τους «τσάκωσαν» στην Λευκωσία – Σύλληψη 21χρονης

Ναρκωτικά και ληστεία: Από την Λεμεσό τους «τσάκωσαν» στην Λευκωσία – Σύλληψη 21χρονης

Ένας απλός τροχονομικός έλεγχος, οδήγησε στον εντοπισμό ποσότητας ναρκωτικών και τη σύλληψη 38χρονου, καθώς και στον εντοπισμό και σύλληψη 21χρονης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

 Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα χθες, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που κινείτο σε δρόμο στη Λευκωσία. Οδηγός του οχήματος ήταν 38χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ σε αυτό επέβαινε επίσης 21χρονη επίσης κάτοικος Λεμεσού.

 Από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, βάρους 11,5 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα ο 38χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Από περεταίρω έλεγχο, στα στοιχεία της 21χρονης, διαπιστώθηκε ότι εναντίον της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, τον Σεπτέμβριο του 2018.

Η 21χρονη συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση ναρκωτικών και το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις για την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE