ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Τη γλύτωσε η Σάρα Σιαμς –Την 'δηλητηρίασε' ο Τζιωνής με ναρκωτικά αναφέρει η υπεράσπιση…

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Τη γλύτωσε η Σάρα Σιαμς –Την 'δηλητηρίασε' ο Τζιωνής με ναρκωτικά αναφέρει η υπεράσπιση…

Αυτό που αναμενόταν από την πρώτη στιγμή σε σχέση με την υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο τον Απρίλιο του 2018, με θύματα το ζεύγος Χατζηευθυμίου, είναι πλέον γεγονός.

Η Σάρα Σιαμς απαλλάχτηκε απ΄ όλες τις κατηγορίες σε σχέση με το διπλό φονικό και θα της επιβληθεί ποινή μόνο για συνωμοσία προς διάπραξη ληστείας. Κι αυτό μετά από απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα.

Αυτή τη στιγμή ο συνήγορος υπεράσπισης της Σιαμς, Θανάσης Κορφιώτης, αγορεύει ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας με στόχο τον μετριασμό της ποινής.

Κύριος άξονας της επιχειρηματολογίας του, ο ισχυρισμός ότι η πελάτισσά του παρασύρθηκε από τον Τζιωνή και ότι ο τελευταίος την 'δηλητηρίασε' με ναρκωτικά.

Ο τελευταίος, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο της Σιαμς, της έδινε ναρκωτικά από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την οικογενειακή οικία.

Ανέφερε ακόμη πως όταν οι γονείς της γνώρισαν τον Τζιωνή, ο πατέρας της φέρεται να της ανέφερε ότι «αυτός ο άνθρωπος θα σε βάλει φυλακή».

Πάντως, γενικότερα οι αναφορές του κ. Κορφιώτη στην αίθουσα του δικαστηρίου (09:30, 14/02) κλονίζουν. Αναφερόμενος στην συμπεριφορά του Τζιωνή σε βάρος της Σιαμς, ανέφερε ότι την εξευτέλιζε και πως την ζήλευε παθολογικά.

Είπε ακόμη ότι, λίγες ώρες μετά τον φόνο τη βίασε στην Αγία Νάπα. «Ο Τζιωνής κλείδωνε τη Σάρα μέσα στο δωμάτιο ή το σπίτι και την κτυπούσε. Και ακόμα, την βίαζε» ανέφερε σε άλλο σημείο της αγόρευσής του.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι ο Λοΐζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής αδερφός του Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE