ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρίχνουν ΝΕΡΟ στο ΜΥΛΟ…

Ρίχνουν ΝΕΡΟ στο ΜΥΛΟ…

Περιμέναμε ότι θα έβγαζε απόφαση χτες ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ, για την… κουραστική πλέον, υπόθεση Ουζόχο. 

Όμως μας «τσαμπούνισε» ανακοινωθέν η Ομοσπονδία, ότι αναβλήθηκε για σήμερα η εκδίκαση, επειδή δεν έστειλε τα πρακτικά της απόφασης του Σαββάτου ο ΚΟΑ, για ακύρωση του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή. 

Ξεκίνησαν αμέσως τα σενάρια και οι θεωρίες συνωμοσίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέχρι που… έστειλε φιρμάνι ο ΚΟΑ, αναφέροντας, ότι ήταν να στείλει στην ΚΟΠ, το έστειλε. 

Όλο το ζουμί της ανακοίνωσης, είναι πως δεν τα έκαναν κουτσιά-καθαρισμένα (σε σχέση με το αν έχει αναδρομική ισχύ η απόφαση έκδοσης του δελτίου υγείας) στον αθλητικό δικαστή της ΚΟΠ, επειδή αποτελεί κίνδυνο επέμβασης στο ανακριτικό έργο. 

Εύλογο ερώτημα: Γιατί ο ΚΟΑ δεν είχε προβεί στη συγκεκριμένη διευκρίνιση (με σχετική ανακοίνωση) πριν τη χθεσινή προγραμματισμένη εξέταση της υπόθεσης από τον Δικαστή; 

Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι σε δύσκολη θέση το νέο Δ.Σ. του Οργανισμού και προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. 

Όχι μόνο ο ΚΟΑ κι άλλοι εμπλεκόμενοι σε αυτή την πολύκροτη ιστορία με το δελτίο υγείας του Ουζόχο, με τους χειρισμούς των τελευταίων ημερών, έχουν ρίξει κάμποσο νερό στο μύλο της προκατάληψης. 

Δυστυχώς δεν μπορεί να βγει απ’ το μυαλό, αρκετών ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, ότι οι πολιτικοί και πολιτικάντηδες δεν μένουν έξω από το άγριο παρασκήνιο και τα «μαγειρέματα» για την κατάληξη που θα έχει η συγκεκριμένη υπόθεση. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Γραμμικό Πάρκο - Οι πρώτες πληροφορίες

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Γραμμικό Πάρκο - Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Γραμμικό Πάρκο στον Στρόβολο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top