ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δύο νέες διακρίσεις της Hyundai στα iF Design Awards

Δύο νέες διακρίσεις της Hyundai στα iF Design Awards

• H Hyundai διακρίθηκε στα καθιερωμένα και παγκόσμια αναγνωρισμένα iF Design Awards για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με το νέο SUV Palisade και το πειραματικό Le Fil Rouge.
• Η Hyundai συνεχίζει την προσπάθεια για προσφορά ποιοτικού design προσιτό
στον καθένα.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai βραβεύθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στα iF Design Awards για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό δύο μοντέλων της. Το Palisade και το πειραματικό
Le Fil Rouge, κέρδισαν την κατηγορία Αυτοκίνητα/Οχήματα του παγκόσμια αναγνωρισμένου θεσμού. Η τιμητική βράβευση αποτελεί ρεκόρ για τη Hyundai και αποτελεί ακόμα μια σημαντική σελίδα στην ιστορία της. Το νέο Palisade, η ναυαρχίδα στα SUV της Hyundai, έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το 2018.
Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εφοδιασμένο με εξαιρετικά πρωτοποριακή τεχνολογία και ανέσεις, για ασφαλή οδήγηση σε οποιαδήποτε μορφή εδάφους.

Το πειραματικό Le Fil Rouge, που έκανε την πρώτη εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το 2018, έρχεται να επανερμηνεύσει με εξαιρετικά ιδιόμορφο τρόπο
το δημιουργικό πνεύμα της Hyundai στο σχεδιασμό αυτοκινήτων, με γνώμονα το πρώτο κουπέ της εταιρείας, που είχε κυκλοφορήσει πίσω στο 1974. Με αισθησιακό σπορ πνεύμα,
το Le Fil Rouge εναρμονίζει τους 4 βασικούς σχεδιαστικούς πυλώνες: αναλογία - αρχιτεκτονική - στυλ - τεχνολογία, συνδυάζοντας ταυτόχρονα ομορφιά και λειτουργικότητα.

Για πάνω από 64 χρόνια τα iF Design Awards αναγνωρίζονται ως σύμβολο αριστείας από τους επαγγελματίες σχεδιαστές σ’ όλο τον κόσμο. Οργανώνονται από το iF International Forum Design GmbH, στο Αννόβερο που είναι το αρχαιότερο ανεξάρτητο ινστιτούτο δημιουργικού σχεδιασμού. Το πολύτιμο βραβείο απονέμεται στους κορυφαίους σχεδιαστές σε διάφορες κατηγορίες. Το 2019, εταιρείες από 50 χώρες είχαν δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση και υπέβαλαν 6.400 προτάσεις, οι οποίες αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή από 67 ειδικούς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Το «μενού» του καιρού μέχρι την Τετάρτη

Πήραν την ανιούσα οι μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων - Μέχρι πόσο έφτασαν - Πίνακες

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Με τη συμπλήρωση πέντε ετών από την εφαρμογή του ΓεΣΥ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε συνέντευξή του στο «T» αναλύει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει, με την ανάληψη των καθηκόντων του. Σημειώνει πως με την εφαρμογή του ΓεΣΥ στόχος του υπουργείου του, είναι να μην παρέχει πλέον υπηρεσίες και να επικεντρωθεί στην χάραξη και άσκηση πολιτικών, στον τομέα της υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top