ΚΥΠΡΟΣ

Έτσι τους θέλει ο Καϊάφας

Έτσι τους θέλει ο Καϊάφας

Ο Κώστας Καϊάφας έχει βιώσει πολλά ντέρμπι «αιωνίων» στην ποδοσφαιρική του καριέρα και προσπάθησε όλες αυτές τις μέρες να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του από κάθε άποψη.

Ο προπονητής της Ομόνοιας ξέρει πάρα πολύ καλά ότι δεν είναι μόνο η αγωνιστική προετοιμασία που μετρά σε αυτούς τους αγώνες, αλλά και η ψυχολογική. Θέλει από τους παίκτες του, πάθος, πείσμα και πολύ μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο, μα πάνω απ’ όλα απόλυτη προσήλωση αφού η κάθε λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Είναι οι αγώνες που οι ποδοσφαιριστές καλούνται να βγάλουν κάθε ικμάδα των δυνάμεων τους, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Για την Ομόνοια το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ έχει τεράστια βαθμολογική και όχι μόνο σημασία. Αν το κερδίσει θα πάει στο μείον 4 από τον αντίπαλο της και ανάλογα και με το αποτέλεσμα του άλλου ντέρμπι μεταξύ του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης μπορεί να μπει πιο γερά στο κόλπο του τίτλου.

Το κίνητρο έτσι κι’ αλλιώς στο κλασσικό ντέρμπι του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι πολύ μεγάλο, πόσο μάλλον όταν υπάρχει και τεράστια βαθμολογική σημασία από το αποτέλεσμα που θα προκύψει. Ο Κώστας Καϊάφας περιμένει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και να διεκδικήσουν με κάθε δυνατό τρόπο μια σπουδαία και πολύτιμη νίκη. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top