ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται ο Μάριος Χρίστου με το παρατσούκλι «Χαλόου»- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται ο Μάριος Χρίστου με το παρατσούκλι «Χαλόου»- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Να αντλήσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του 29χρονου Μάριου ζητά η Αστυνομία, δίνοντας στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του. Εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής.

Η Αστυνομία καταζητεί τον ΜΑΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥ γνωστός και ως «ΧΑΛΟΟΥ», 29 ετών από το Παραλίμνι, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ρυμουλκούμενης καρότσας αδίκημα που διαπράχθηκε στις 16 Ιανουαρίου, 2019 στο Παραλίμνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Παραλιμνίου στο τηλ. 23-803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE