ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ε/κ μπήκε στην νεκρή ζώνη ανενόχλητος – Επέστρεψε από σημείο που υπάρχει φυλάκιο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ε/κ μπήκε στην νεκρή ζώνη ανενόχλητος – Επέστρεψε από σημείο που υπάρχει φυλάκιο

Αναζητείται από την Αστυνομία, Ε/κ που φαίνεται να πέρασε παράνομα στην νεκρή ζώνη και στην συνέχεια επέστρεψε από σημείο όπου υπάρχει φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/2).

Ο Ε/κ με σαλούν όχημα εμφανίστηκε σε πύλη φυλακίου της ΕΦ, που βρίσκεται στην περιοχή Αγλαντζιάς.

Ο οδηγός, αποβιβάστηκε από το όχημά του και πλησίασε τους δύο φρουρούς που ήταν στο φυλάκιο, ζητώντας τους να του ανοίξουν την πύλη να περάσει.

Οι φρουροί του ζήτησαν πάσο για να του επιτρέψουν είσοδο, ωστόσο ο οδηγός δεν είχε και έτσι έφυγε με τα χέρια του την αλυσίδα που υπήρχε στο φυλάκιο.

Μετά, μπήκε ξανά στο όχημά του και πέρασε από την πύλη, ενώ στην συνέχεια εξαφανίστηκε στις ελεύθερες περιοχές.

Οι δύο στρατιώτες, δυστυχώς δεν συγκράτησαν τις πινακίδες εγγραφής, ωστόσο μπόρεσαν να το περιγράψουν στην Αστυνομία.

Σε καταθέσεις τους οι δύο στρατιώτες περιέγραψαν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, ενώ αναζητήθηκαν και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή.

Ο Ε/κ αναζητείται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE