ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρηστής για κλάματα - Και δεν άναψε η φωτιά που έβαλε και συνελήφθη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρηστής για κλάματα - Και δεν άναψε η φωτιά που έβαλε και συνελήφθη

Στη σύλληψη 55χρονου, προχώρησε την Πέμπτη (14/2) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας εμπρησμού.

Εναντίον του 55χρονου εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 8 Νοεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία της υπόθεσης, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, της 8ης Νοεμβρίου, διαπιστώθηκε ότι όχημα, ιδιοκτησία 46χρονου κατοίκου Λεμεσού, ήταν περιλουσμένο με εύφλεκτη ύλη.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις.

Όπως διαπιστώθηκε, άγνωστα πρόσωπα αφού περιέλουσαν το όχημα, με εύφλεκτη ύλη, προσπάθησαν να θέσουν φωτιά σε αυτό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Ο 55χρονος συνελήφθη την Πέμπτη (14/2) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE