ΚΥΠΡΟΣ: Προσοχή στον αυτοκινητόδρομο - Έντονη βροχόπτωση

ΚΥΠΡΟΣ: Προσοχή στον αυτοκινητόδρομο - Έντονη βροχόπτωση

(15/02/2019 08:15) Πολύ περιορισμένη η ορατότητα στους αυτοκινητόδρομους, λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Λόγω έντονης βροχόπτωσης, στην περιοχή του αυτοκινητόδρμου Κοφίνου - Λάρνακας και Λευκωσίας - Λεμεσού, στο ύψος των περιοχών Σκαρίνου και Κακορατζιάς, η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ στο οδόστρωμα των δρόμων έχει συσσωρευτεί μεγάλη ποσότητα νερού, καθιστώντας τους εξαιρετικά ολισθηρούς και επικίνδυνους.

Οι οδηγοί, καλούνται να είναι πολύ προσεκτικοί, να κινούνται χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE