Η ΚΟΠ ενημέρωσε για τον καλύτερο προπονητή από την 17η μέχρι την 20η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η ΚΟΠ ενημέρωσε για τον καλύτερο προπονητή από την 17η μέχρι την 20η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο 41χρόνος Κροάτης προπονητής της Πάφου Ζέλικο Κόπιτς αναδείχτηκε από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ καλύτερος προπονητής του Πρωταθλήματος Cyta για τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (από τη 17η μέχρι την 20η).

Στις αγωνιστικές αυτές, η Πάφος κατάφερε να πάρει δέκα βαθμούς με τρεις νίκες επί της Ομόνοιας και του Ερμή εντός έδρας και του ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας ενώ εξήλθε ισόπαλη εκτός έδρας με την Αλκή. Οι δέκα αυτοί βαθμοί διαφοροποίησαν τα δεδομένα για την ομάδα της Πάφου, μετά την αφαίρεση βαθμών από τον Αθλητικό Δικαστή. 

Η ανάδειξη του κορυφαίου προπονητή γίνεται με τη χορηγία της εταιρείας αποστολής φακέλων και δεμάτων σε όλη την Κύπρο και στο εξωτερικό Kronos Express. 

Στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου η Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ  θα επιλέξει και τον κορυφαίο προπονητή του Πρωταθλήματος που θα βραβευτεί στην ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ. 

Δείτε το video με τον καλύτερο προπονητή των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών στα video της ιστοσελίδας μας.

 

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE