Στη χώρα του… ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ!

Στη χώρα του… ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ!

Διάβασα με προσοχή τις πρωινές δηλώσεις του προέδρου του ΚΟΑ Αντρέα Μιχαηλίδη, στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ. 

Ήταν αναμενόμενο να ξεσπάσει ο άνθρωπος, επειδή έγινε «κόκκινο πανί» για αρκετούς οπαδούς, μιας ομάδας που εδρεύει στην πόλη που ζει και εργάζεται. Στην οποία έχει δουλέψει κιόλας ως προπονητής. 

Ουσιαστικά κατηγόρησε τον αθλητικό δικαστή, ότι κατέβαλε προσπάθεια να μεταθέσει την ευθύνη για την όποια απόφαση έλαβε για την ένσταση του Απόλλωνα για τον Ουζόχο, στον Οργανισμό του οποίου ηγείται εδώ και μερικές μέρες. 

Εμείς δεν πρόκειται να πούμε, ποιοι φταίνε παραπάνω και ποιοι λιγότερο, για να οδηγηθεί εδώ που οδηγήθηκε το πολύκροτο σίριαλ των τελευταίων δυο περίπου εβδομάδων. 

Απλώς επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, ότι ζούμε στη χώρα του πινγκ – πονγκ. Όπου συνηθίζεται να ρίχνει ο ένας το μπαλάκι της ευθύνης στον άλλον.

Έχει γίνει τεράστια ζημιά και απαξιώνεται ακόμα περισσότερο το κύρος και η αξιοπιστία των θεσμών. Δεν ξέρω πόσο… μακριά απέχει από τον πάτο, η όλη κατάσταση. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE