ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 38ΧΡΟΝΗΣ: Απεβίωσε ο πατέρας του κατηγορούμενου – Ξέσπασε σε κλάματα ο ίδιος κι η μητέρα του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 38ΧΡΟΝΗΣ: Απεβίωσε ο πατέρας του κατηγορούμενου – Ξέσπασε σε κλάματα ο ίδιος κι η μητέρα του

Λύγισε λίγο πριν από την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας για την υπόθεση του εμπρησμού μπυραρίας στο κέντρο της Λευκωσίας και του θανάτου της 38χρονης από την Ουκρανία, ο ένας εκ των υπόπτων.

Της Γεωργίας Παππούτα

Λίγο πριν αρχίσει η διαδικασία για καταχώρηση της υπόθεσης σε βάρος των τεσσάρων υπόπτων (για την ώρα) ανακριτής του ΤΑΕ Λευκωσίας γνωστοποίησε στον Ελληνοκύπριο 28χρονο που κρατείται για την υπόθεση, ότι ο πατέρας του απεβίωσε το βράδυ της Πέμπτης (14/02). Όπως ήταν λογικό άρχισε να κλαίει. Το ίδιο και η μητέρα του που καθόταν στην δικαστική αίθουσα.

Ο 28χρονος δεν γνώριζε ότι ο πατέρας του είχε αποβιώσει. Την Πέμπτη (14/02) κατόπιν άδειας των αρχών ο ύποπτος είχε επισκεφτεί τον πατέρα του σε νοσηλευτήριο όπου είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στην καρδιά.

Φαίνεται ωστόσο ότι αργότερα παρουσιάστηκαν επιπλοκές στην υγεία του και απεβίωσε.

Ως ύποπτοι για την υπόθεση κρατούνται ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας Ηράκλης Ηρακλέους, ο 32χρονος Σύρος μόνιμος κάτοικος Κύπρου που φέρεται να έβαλε πυρκαγιά μετά από συμφωνία με τον πρώτο, ο 28χρονος που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα με την οποία μεταφέρθηκε ο Σύρος και ο 21χρονος που έδωσε τη μοτοσικλέτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης, ενώ προκλήθηκε ένταση αυτή τη φορά για τον συντονιστή.