Τιτίβισμα με άρωμα Άννας Βίσση από τον Αβέρωφ Νεοφύτου

Τιτίβισμα με άρωμα Άννας Βίσση από τον Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, σχολίασε με ένα διαφορετικό τρόπο το ψηφοδέλτιο του κόμματος του για τις ευρωεκλογές.

 

«Και η ατμόσφαιρα δεν είναι πλέον ηλεκτρισμένη», έγραψε καταληκτικά στο Twitter του ο Αβέρωφ Νεοφύτου μετά από σχόλιο του για το σημερινό «ξεκαθάρισμα» του ψηφοδελτίου του ΔΗΣΥ για τις ευρωεκλογές, αναφερόμενος σαφώς στο σάλο που δημιουργήθηκε με την υποτιθέμενη υποψηφιότητα της Άννας Βίσση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η κοινή ανακοίνωση των τριών υποψηφίων για την προεδρία της ΕΔΕΚ, οι οποίοι συμφώνησαν να αποσυρθούν και να αναλάβει την προεδρία του κόμματος ο Νίκος Αναστασίου, ως μεταβατικός πρόεδρος, μέχρι το επόμενο εκλογικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE