Εδώ ποντάρει ο Φινκ

Εδώ ποντάρει ο Φινκ

Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους ποδοσφαιριστές.

Στο ΑΠΟΕΛ υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν ποιότητα και μεγάλες εμπειρίες και σε αυτές ποντάρει πολλά ο Τόρστεν Φινκ για το σημερινό ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ο προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων» προσδοκεί πως οι παίκτες του θα βγάλουν μέσα στο γήπεδο και στο ντέρμπι «αιωνίων» με την Ομόνοια που θα γίνει το απόγευμα (16:00) στο ΓΣΠ πέραν από την ποιότητα τους και τις μεγάλες εμπειρίες που κουβαλούν. Στο σημερινό ντέρμπι για το ΑΠΟΕΛ είναι κύριο ζητούμενο η νίκη και η διατήρηση στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως όλοι γνωρίζουν ότι μέσα από τέτοιους αγώνες έχουν να κερδίσουν πολύ περισσότερα και αυτή την ευκαιρία δεν θέλουν να την αφήσουν να πάει χαμένη.

Κώστας Παναγιώτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ορόσημο η ίδρυση παραρτήματος του ΕΚΠΑ στην Κύπρο

ΠτΔ: Ορόσημο η ίδρυση παραρτήματος του ΕΚΠΑ στην Κύπρο

Τιμητικό ορόσημο στην προσπάθεια για περαιτέρω διεθνοποίηση και αναβάθμιση της Ανώτερης Εκπαίδευσης στη χώρα αποτελεί η Παραρτήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Κύπρο, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE