Εδώ ποντάρει ο Φινκ

Εδώ ποντάρει ο Φινκ

Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους ποδοσφαιριστές.

Στο ΑΠΟΕΛ υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν ποιότητα και μεγάλες εμπειρίες και σε αυτές ποντάρει πολλά ο Τόρστεν Φινκ για το σημερινό ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ο προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων» προσδοκεί πως οι παίκτες του θα βγάλουν μέσα στο γήπεδο και στο ντέρμπι «αιωνίων» με την Ομόνοια που θα γίνει το απόγευμα (16:00) στο ΓΣΠ πέραν από την ποιότητα τους και τις μεγάλες εμπειρίες που κουβαλούν. Στο σημερινό ντέρμπι για το ΑΠΟΕΛ είναι κύριο ζητούμενο η νίκη και η διατήρηση στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως όλοι γνωρίζουν ότι μέσα από τέτοιους αγώνες έχουν να κερδίσουν πολύ περισσότερα και αυτή την ευκαιρία δεν θέλουν να την αφήσουν να πάει χαμένη.

Κώστας Παναγιώτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE