Τι ζητάει η ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τι ζητάει η ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση από το σωματείο της ΑΕΛ αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου Α.Ε.Λ. δια της παρούσας δηλώνει την πρόθεση του να προσλάβει άτομο για γραφειακή δουλειά, για τις ανάγκες του Σωματείου για μερική και/ή πλήρη απασχόληση. Στα καθήκοντα, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνεται η επικοινωνία με τα μέλη του σωματείου, εισπράξεις εισφορών όπως και άλλες διάφορες εργασίες για τις ανάγκες του σωματείου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

Τόσο οι επιμέρους όροι εργοδότησης, όσο και οι απολαβές θα συζητηθούν σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τους τυχόν ενδιαφερόμενους».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE