Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη
Πίσω από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαμορφώνεται ήδη η μάχη του 2028.

Μια ξεχωριστή εκπομπή θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Παρασκευής (15/02), στο Λούης Night Show, αφού θα είναι η εκατοστή.
Ο παρουσιαστής που κέρδισε τις καρδιές των τηλέθεατών δεν δίστασε να καλέσει στον αέρα της εκπομπής την σύζυγο του Αστέρω, γιατί του γεννήθηκε μια απορία. Όπως πληροφορήθηκε το βότανο φασκόμηλο βοηθάει στην σεξουαλική δραστηριότητα, η συζήτηση με την Αστέρω περί…φασκόμηλου, απλά απολαυστική.
Πάντως, ο Λούης Πατσαλίδης με την επιτυχία που σημείωσε όχι μόνο δεν επαναπαύεται, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος την σκληρή δουλειά έχοντας πάντα στο πλευρό του την εκπληκτική ομάδα του, που ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία ευχαριστεί και τους δίνει τα εύσημα.
Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ της εκπομπής:
]]>Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




