ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έγινε η ζωή ενός μικρού παιδιού ΕΦΙΑΛΤΗΣ λόγω… Μέσι (BINTEΟ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έγινε η ζωή ενός μικρού παιδιού ΕΦΙΑΛΤΗΣ λόγω… Μέσι (BINTEΟ)

Εφιάλτης έχει γίνει η ζωή του μικρού, Μουρτάζα Αχμάντι, από τη μέρα που έγινε γνωστή η ιστορία του εξαιτίας μιας… φανέλας που είχε φτιάξει από σακούλα, ώστε να ονειρεύεται πως είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Πλέον, με τους Ταλιμπάν να δυναμώνουν στην Καμπούλ, η μητέρα του 7χρονου Αφγανού κάνει έκκληση στον Αργεντινό αστέρα να βοηθήσει τον γιο της!

Η ιστορία του μικρού Μουρτάζα «ταξίδεψε» στον κόσμο, τον Ιανουάριο του 2016, όταν ο πιτσιρίκος εθεάθη να παίζει μπάλα με μια φανέλα του Μέσι, φτιαγμένη από σακούλα…

Ο «μάγος» των Καταλανών, είδε το θέμα και του έστειλε δυο φανέλες με την υπογραφή του, μια μπάλα και συνάντησε τον μικρό σε επίσκεψη της Μπαρτσελόνα στη Ντόχα, τον Δεκέμβρη του 2016.

Έκτοτε, η ζωή του Μουρτάζα και των γονιών του διατρέχει συνεχώς κίνδυνο, αφού ο 7χρονος έχει γίνει στόχος απαγωγής, με το σκεπτικό πως ο Μέσι θα συγκινηθεί και θα δώσει πολλά χρήματα για να σωθεί το παιδί, ενώ οι Ταλιμπάν έχουν φτάσει στην περιοχή Jaghori της πόλης Ghazni, όπου και μεγάλωσε ο Μουρτάζα.

Χρειάστηκε να τον πάει ο πατέρας του στην πόλη Bamyan και να τον αφήσει εκεί, προτού τελικά φτάσει μαζί με τη μητέρα του στην Καμπούλ, με την ελπίδα ότι θα είναι αρκετά πιο ασφαλής.

Και πάλι, όμως, η μάνα του παιδιού είναι ανήσυχη, αφού είναι πιθανό πλέον ν’ αποχωρήσει ο αμερικανικός στρατός από το Αφγανιστάν και να δυναμώσουν οι Ταλιμπάν και για τον λόγο αυτό κάνει έκκληση στον Λιονέλ Μέσι να βοηθήσει τον Μουρτάζα, να φύγει από τη χώρα για να σωθεί…

«Δεν βγαίνει καν από το σπίτι. Δεν μπορεί… Είναι επικίνδυνα και κινδυνεύει η ζωή του. Θα ήθελα ο Μέσι να πάρει από εδώ τον Μουρτάζα για να έχει μέλλον…», ήταν τα λόγια της μητέρας του παιδιού, Σαφίκα.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top