ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλείνουν δρόμοι από το Σαββατοκύριακο λόγω εργασιών – Αποφύγετε την ταλαιπωρία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλείνουν δρόμοι από το Σαββατοκύριακο λόγω εργασιών – Αποφύγετε την ταλαιπωρία

Οδικά έργα στην Επαρχία Λεμεσού τα οποία θα αρχίσουν από αυτό το Σαββατοκύριακο στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού και θα συνεχιστούν σε σημεία του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου μεταξύ 18 και 22 Φεβρουαρίου και του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι και  8 Μαρτίου, ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τμήματος την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, τo Σαββατοκύριακο 16 και 17 Φεβρουαρίου, μεταξύ των ωρών 7 π.μ. – 4.30 μ.μ., στον Παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου μέχρι τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τρελάθηκε» για τα καλά ο καιρός – Τι αναμένεται για αύριο

 Ενημερώνει το κοινό ότι «κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, σε μήκος μέχρι 100 μ. περίπου κάθε φορά με συνοδεία περιπολικού της Αστυνομίας και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας».
 
Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ότι μεταξύ 18– 22 Φεβρουαρίου, εκτός Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 9 π.μ. – 2.30 μ.μ., στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου παρά τους ανισόπεδους κόμβους Ερήμης, Καντού, Επισκοπής, Αυδήμου και Πισσουρίου, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.
 
«Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, σε μήκος μέχρι 100μ. περίπου κάθε φορά με συνοδεία περιπολικού της Αστυνομίας και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας», προστίθεται.
 
Επιπρόσθετα, τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, μεταξύ των ωρών 10 π.μ. – 3 μ.μ., στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, θα διεξάγονται εργασίες σφραγιστικής επάλειψης στο οδόστρωμα.

«Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση, σε μήκος μέχρι 200 μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας», αναφέρεται.
 
Ενημερώνεται το κοινό «μεταξύ των πιο πάνω ωρών, η είσοδος προς τον αυτοκινητόδρομο από Άγιο Τύχωνα προς Λευκωσία θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω του Παραλιακού Δρόμου».
 
Επίσης μεταξύ 26 Φεβρουαρίου – 8 Μαρτίου, μεταξύ των ωρών 10 π.μ. – 3 μ.μ., καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, θα διεξάγονται εργασίες σφραγιστικής επάλειψης στο οδόστρωμα.
 
«Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση, σε μήκος μέχρι 200 μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας», αναφέρεται.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE