Θα τον ρίξει κι αυτόν στη «μάχη» με την Ανόρθωση ο Αναστασίου;

Θα τον ρίξει κι αυτόν στη «μάχη» με την Ανόρθωση ο Αναστασίου;

Έμεινε την… τελευταία στιγμή στην Ομόνοια ο Μάρκο Μότα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουρίου, παρότι αρχικά, ο Γιάννης Αναστασίου τον έθεσε εκτός ομάδας, όμως πλέον, ετοιμάζεται να τον ρίξει κι αυτόν στη «μάχη».

Στο προχθεσινό φιλικό με την Εθνική Ελπίδων, ο Μότα αγωνίστηκε βασικός σε όλόκληρο το παιχνίδι, σκόραρε, ενώ είχε κι ένα δοκάρι και έδειξε πως από αγωνιστικής πλευράς είναι έτοιμος.

Πλέον, εναπόκειται στον Ελλαδίτη τεχνικό το πότε θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει επίσημο ντεμπούτο με το «τριφύλλι» (δεδομένης και της απουσίας του τραυματία Αλμπέρτο Λόρα), αρχικά ως αλλαγή, αφού προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και πολύμηνη αποχή.

Ο Μότα πάντως, ο οποίος θυμίζουμε πως έχει φορέσει μεταξύ άλλων και τη φανέλα των Γιουβέντους και Ρόμα και δεν είναι κάποιο «τυχαίο» όνομα, περιμένει καιρό την ευκαιρία του και νιώθει σαν… «λιοντάρι στο κλουβί».

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό -  Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού

BEST OF TOTHEMAONLINE