ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας

(16/2 - 8.50π.μ) Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, ιδιαίτερα στο τμήμα μεταξύ Καλού Χωριού και Κοφίνου, παρατηρείται συσσώρευση νερού, λόγω έντονης βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι επικίνδυνα ολισθηρός.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE