Πήρε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη και καλπάζει στην κορυφή με μηδέν παθητικό

Πήρε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη και καλπάζει στην κορυφή με μηδέν παθητικό

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε σήμερα το πρωί η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα με 2-0 για την 5η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κέντικο, Γεωργίου, Πέτρου Α., Σωτηρίου, Παναγιώτου, Παπαδόπουλος, Τσιαπίνη, Ανδρέου, Νεοφύτου, Σπύρου και Απόστολου.

Τα γκολ για το «τριφύλλι» που ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα σημείωσαν οι Νεοφύτου και Τσιαπίνης. Για τον πρώτο ήταν το πέμπτο του τέρμα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και για τον δεύτερο το πρώτο.

Πλέον, οι «πράσινοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 10 υπέρ και μηδέν κατά. Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο (23/02) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εντός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.