Δύσκολο παιχνίδι όμως θα το ΠΑΛΕΨΕΙ! (Πιθανή ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

Δύσκολο παιχνίδι όμως θα το ΠΑΛΕΨΕΙ! (Πιθανή ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

Η Αλκή θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα (16/2) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Σακκάς και οι παίκτες του ξέρουν τις δυσκολίες του αγώνα, έχουν να αντιμετωπίσουν μια ποιοτική ομάδα που έρχεται στη Λάρνακα με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη. Από την άλλη όμως άπαντες στην Αλκή θέλουν να πάρουν βαθμό/ούς από το παιχνίδι και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τα καταφέρουν.

Ο Κύπριος κόουτς προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με ένα σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πάρντο, δεξιά στην άμυνα ο Χαραλάμπους, αριστερά ο Σταρόκιν ενώ το κεντρικό δίδυμο θα αποτελούν οι Χριστοφή και Σερφά. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Ακόστα και Τραϊτσέφσκι ενώ σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους αναμένεται να ντεμπουτάρει ο Γουϊκς. Αλλιώς σε ρόλο επιτελικού μέσου θα δούμε τον Καντάτσια.

Δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή θα βρίσκεται ο Μπελαμεϊρί, αριστερά ο Σταύρου (θέση δικεδικεί και ο Τριμπό) ενώ ο Κάρλος θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE