Πανέτοιμη για το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ παιχνίδι κόντρα στην Πάφο! (Πιθανή ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

Πανέτοιμη για το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ παιχνίδι κόντρα στην Πάφο! (Πιθανή ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

Η ΕΝΠ υποδέχεται την Πάφο (16/2) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Ένωση θέλει πάση θυσία το τρίποντο, να πάρει ανάσα στο βαθμολογικό πίνακα και να δώσει χαρά στον κόσμο της που θα βρεθεί στο «Τάσος Μάρκου». Ο Κάριτ Φελκ δεν αναμένεται να αλλάξει το αγαπημένο του 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κλέϊμαν, δεξιά στην άμυνα ο Αμπαρτζουμιάν, αριστερά ο Βαλλιάνος και στο κέντρο της άμυνας οι Αγγελή – Κυριάκου. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ενόχ και Ριέρα, ενώ πιο μπροστά τους θα κινείται ο Ζάρατε.

Δεξιά ο Πίττας, αριστερά ο Ουντόζι ενώ στην κορυφή της επίθεσης θέση θα πάρει ο Γκοζλάν. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.