ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΥΠΟΘΕΣΗ 6 ΚΙΛΩΝ: Ελληνοκύπριοι οι τρεις συλληφθέντες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΥΠΟΘΕΣΗ 6 ΚΙΛΩΝ: Ελληνοκύπριοι οι τρεις συλληφθέντες

Ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 6 κιλών και 100 γραμμαρίων κουβαλούσε στο όχημά του 35χρονος, της σύλληψης του οποίου ακολούθησε και η σύλληψη ακόμα δύο προσώπων.

Πρόκειται για τρεις Ελληνοκύπριους, ηλικίας 35,34 και 28 ετών αντιστοίχως.

Ο 35χρονος, εντοπίστηκε και ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ στην επαρχία Λευκωσίας το απόγευμα της Παρασκευής (15/2). Σε έλεγχο που έγινε στο όχημά του, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 6 κιλών και 100 γραμμαρίων.

Τα άλλα δύο πρόσωπα, συνελήφθησαν αφού προέκυψαν στοιχεία εναντίον τους κατά την διάρκεια εξετάσεων.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις Ελληνοκύπριοι παρουσιάστηκαν το Σάββατο (16/2) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για 8 ημέρες προσωποκράτησής τους.

 Μ.Π.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE