Κατέρρευσε τμήμα πανεπιστημιακού κτιρίου στην Αγία Πετρούπολη

Κατέρρευσε τμήμα πανεπιστημιακού κτιρίου στην Αγία Πετρούπολη

Οι ρωσικές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών λένε ότι δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα μετά την κατάρρευση ενός πανεπιστημιακού κτιρίου στην Αγία Πετρούπολη το Σάββατο 16/02, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Σύμφωνα με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου ITMO, δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτω από τα συντρίμμια.

Νωρίτερα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων είχαν μεταδώσει ότι άνθρωποι είχαν παγιδευτεί κάτω από τα χαλάσματα.

Τουλάχιστον 81 φοιτητές απομακρύνθηκαν από το σημείο, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο αντιμετώπισης Εκτάκτων Περιστατικών της Ρωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Σημαντική εξέλιξη η έναρξη της Plug and Play Tech Center» - Πότε θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη

Λετυμπιώτης: «Σημαντική εξέλιξη η έναρξη της Plug and Play Tech Center» - Πότε θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη

Στην οικονομία, την ενέργεια, και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης κατά την Ενημέρωση του προς τα ΜΜΕ, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE