Τζιάμπος: «Δεν μας άφησαν να πολεμήσουμε στο παιχνίδι – Είδαν όλοι τι έγινε»

Τζιάμπος: «Δεν μας άφησαν να πολεμήσουμε στο παιχνίδι – Είδαν όλοι τι έγινε»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στην Αλκή και τον Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λαρνακιώτικης ομάδας, Χρήστος Τζιάμπος.

Αναλυτικά:

«Δεν μας άφησαν κάποιοι να πολεμήσουμε στο παιχνίδι. Ήταν τηλεοπτικό και είδαν όλοι τι έγινε. Νομίζω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Μετά το 1-1, πληρώσαμε την ποιότητα που έχει ο Απόλλωνας, ειδικά στην επιθετική του γραμμή.

Χάσαμε, αλλά συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, το τελευταίο του Β΄ γύρου και πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη.

Χάσαμε απόψε, αλλά όλοι είδαμε τι έγινε. Είδαμε κάποια σφυρίγματα που δόθηκαν για τα οποία διαμαρτυρόμαστε. Συγχαρητήρια όμως στον Απόλλωνα για τη νίκη του, εμείς βλέπουμε μπροστά και θα τα δώσουμε όλα για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE