Τέσσερα ματς με το δικό τους ενδιαφέρον...

Τέσσερα ματς με το δικό τους ενδιαφέρον...

Στη «σκιά» των ντέρμπι σε Λευκωσία και Λεμεσό, θα πραγματοποιηθούν σήμερα άλλοι τέσσερις αγώνες, στο φινάλε της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00, ο καθένας με το δικό του ενδιαφέρον.

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον Οθέλλο και θα ψάξει νίκη ηρεμίας, που θα δώσει και ψυχολογία στην ομάδα ενόψει του σημαντικού επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με τον Ερμή. Ο γηπεδούχος Οθέλλος θέλει τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Ο Εθνικός υποδέχεται τον Ερμή και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες προτού για να αποφύγει περιπέτειες. Οι «φτεροπόδαροι» που θα αγωνίζονται στο πρώτο γκρουπ στα πλέι οφ, θέλουν να κλείσουν με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στην Α΄ φάση του πρωταθλήματος.

Η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την Αγία Νάπα και τις δύο ομάδες χωρίζουν τρεις βαθμοί. Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και μέσα στην εβδομάδα οι δύο ομάδες προετοιμάστηκαν στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Στο άλλο παιχνίδι, η Δόξα φιλοξενεί την ΑΕΚ. «Καίγεται» για βαθμούς η ομάδα της Κατωκοπιάς, ενώ η ΑΕΚ έχει πάρει τα πάνω της και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες για να κρατηθεί στα ψηλά.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

16:00 Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ (Primetel)
16:00 Απόλλωνας – Ανόρθωση (Primetel)
16:00 Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΕΚ Λάρνακας (Cytavision Sports 1)
16:00 Εθνικός Άχνας – Ερμής Αραδίππου (Cytavision Sports 2)
16:00 Νέα Σαλαμίνα – Αγία Νάπα (Cytavision Sports 5)
16:00 Οθέλλος Αθηαίνου – ΑΕΛ (Cytavision Sports 4)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE