ΘΡΗΝΟΣ – Απεβίωσε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΘΡΗΝΟΣ – Απεβίωσε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το ρολόι σταμάτησε για τον μόλις 16 ετών ποδοσφαιριστή της ΑΕ Χαρίεσσας λίγο πριν τις 4 το απόγευμα όταν σε μια ανύποπτη στιγμή βρέθηκε στο έδαφος και φάνηκε να μην έχει τις αισθήσεις του.

Ο γιατρός του αγώνα, ο βοηθός Λουκάς Ρηγόπουλος όπως και ο αδελφός του προπονητή του Φίλιππου Μελίκης, Βασίλης Ντάμτσιος (γνώστες των πρώτων βοηθειών) έσπευσαν αμέσως προς το μέρος του ενώ κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο.

Στο Νοσοκομείο της Νάουσας όπου νοσηλεύτηκε, έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες και κρίθηκε πως έπρεπε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη. 

Τελικά ο Χρήστος Πετρίδης παρότι έδωσε τη μάχη του, δεν τα κατάφερε και απεβίωσε  σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.

Πηγή: Sportsup.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ σε σταυροδρόμι: Η ώρα του καταστατικού συνεδρίου, το στοίχημα της Σοφίας Χριστοδούλου, οι επιστροφές και το νέο μέτωπο στο Πολιτικό Γραφείο

ΕΔΕΚ σε σταυροδρόμι: Η ώρα του καταστατικού συνεδρίου, το στοίχημα της Σοφίας Χριστοδούλου, οι επιστροφές και το νέο μέτωπο στο Πολιτικό Γραφείο

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, βρίσκεται η ΕΔΕΚ, με το Καταστατικό Συνέδριο, που πραγματοποιείται σήμερα, να αποτελεί την πρώτη μεγάλη δοκιμασία, για τη νέα πρόεδρο του κόμματος, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή.

BEST OF TOTHEMAONLINE