Χωρίς παρατράγουδα... (διαιτησία)

Χωρίς παρατράγουδα... (διαιτησία)

Ευχή όλων είναι οι σημερινοί αγώνες, που είναι άκρως σημαντικοί, να κυλήσουν ομαλά χωρίς να έχουμε παράπονα και εκτεθειμένους.

Ας ελπίσουμε οι πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές και να βοηθήσουν με τη σειρά τους, το έργο των διαιητών. Λεόντιος Τράττος και Δημήτρης Μασιάς ορίστηκαν στα ντέρμπι που θα γίνουν σε Λευκωσία και Λεμεσό αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE