Έχει και αυτό… ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Έχει και αυτό… ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Η υπόθεση Ουζόχο καλά κρατεί ακόμη, με την Ανόρθωση να έχει παιχνίδι σήμερα απέναντι στην Ομόνοια και με τον Νιγηριανό τερματοφύλακα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά την ακύρωση του δελτίου υγείας.

Διαβάστε:

Τι έπραξε η «Κυρία» με Ουζόχο για το ντέρμπι με την Ομόνοια

Εντούτοις, με δεδομένο ότι η Ανόρθωση σήμερα έχει παιχνίδι, ντέρμπι με Ομόνοια, έχει ενδιαφέρον το που θα βρίσκεται εκείνη την ώρα ο Νιγηριανός πορτιέρο, εάν θα βρεθεί σε κάποια θέση του «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να παρακολουθήσει τον αγώνα, όπου εάν θα είναι τότε ποια θα είναι η στάση του ιδίου και η… αντίδραση, συμπεριφορά, των θεατών προς αυτόν, αλλά και εάν θα είναι σε κάπου αλλού, εάν θα παρακολουθεί το ντέρμπι ή εάν θα έχει ανοικτή γραμμή για να ενημερώνεται για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Όπως και να το κάνουμε, ο Ουζόχο είναι το πρόσωπο των ημερών και τα «φώτα» της δημοσιότητας είναι και θα είναι ακόμη στραμμένα προς αυτόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE