ΕΚΥΣΥ: Έκκληση για εφαρμογή του ΓεΣΥ από 1η Ιουνίου του 2019

ΕΚΥΣΥ: Έκκληση για εφαρμογή του ΓεΣΥ από 1η Ιουνίου του 2019

Έκκληση προς όλους τους αρμόδιους, αλλά ιδιαίτερα  προς τους γιατρούς να  συνεργαστούν με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας, ούτως ώστε το Γενικό Σχέδιο Υγείας να εφαρμοστεί  από 1η Ιουνίου 2019, απηύθυνε η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ).

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, με αφορμή τη χθεσινή Συνέλευση των συνταξιούχων Ιδαλίου, η ΕΚΥΣΥ αναφέρει ότι οι ηλικιωμένοι δεν αντέχουν άλλες ταλαιπωρίες, αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα στα νοσοκομεία, τα οποία αφέθηκαν από την Κυβέρνηση να γονατίσουν.

Κατά τη Συνέλευση οι συνταξιούχοι  Ιδαλίου ενημερώθηκαν για την πλούσια δράση, αλλά και  για τους άμεσους στόχους της Οργάνωσης τους για επανάκτηση των δικαιωμάτων τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE