ΚΥΠΡΟΣ: 29χρονος έστελνε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω κοινωνικών δικτύων

ΚΥΠΡΟΣ: 29χρονος έστελνε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω κοινωνικών δικτύων

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε την Κυριακή (17/2) στη σύλληψη 29χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, μέσω της Europol, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για αποστολή παιδικού πορνογραφικού υλικού, από συγκεκριμένο λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 29χρονου.

Εναντίον του εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη γύρω στις 10.00π.μ., της Κυριακής (17/2) και τέθηκε υπό κράτηση.

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν για να τύχουν δικανικής εξέτασης.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect