ΚΥΠΡΟΣ: 29χρονος έστελνε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω κοινωνικών δικτύων

ΚΥΠΡΟΣ: 29χρονος έστελνε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω κοινωνικών δικτύων

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε την Κυριακή (17/2) στη σύλληψη 29χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, μέσω της Europol, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για αποστολή παιδικού πορνογραφικού υλικού, από συγκεκριμένο λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 29χρονου.

Εναντίον του εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη γύρω στις 10.00π.μ., της Κυριακής (17/2) και τέθηκε υπό κράτηση.

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν για να τύχουν δικανικής εξέτασης.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE