ΞΑΦΝΙΚΟ πρόβλημα και ΑΛΛΑΓΗ!

ΞΑΦΝΙΚΟ πρόβλημα και ΑΛΛΑΓΗ!

Η Δόξα υποδέχεται τον Ερμή (17/2) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως ενημέρωση η Δόξα στα social media προέκυψε αλλαγή στο αρχικό σχήμα της ομάδας καθώς ο Μπόλιεβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και την θέση του πήρε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Η ενημέρωση:

«Αλλαγή στο αρχικό σχήμα της ομάδας μας για το σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον ΕΡΜΗ. Την θέση του Vladimir Boljevic ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα πήρε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE