Το είδαν και αυτό με Μότα οι Ομονοιάτες!

Το είδαν και αυτό με Μότα οι Ομονοιάτες!

Πρώτη επίσημη συμμετοχή με τα χρώματα της Ομόνοιας για τον Μάρκο Μότα μετά από 9 μήνες!

Ο Ιταλός μπακ που ήρθε τον περασμένο Ιούλη στην Ομόνοια έπρεπε να περιμένει 9 μήνες για να παίξει σε επίσημο ματς με την Ομόνοια καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 75ο λεπτό του αγώνα με την Ανόρθωση στην θέση του Τζιωνή.

Ο Μότα ως γνωστόν είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στην αρχή της σεζόν ενώ τον Ιανουάριο αν και αρχικά δεν θα εγγραφόταν στο ρόστερ τελικά αυτό έγινε τελευταία στιγμή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE