ΕΣΩΣΕ τον πόντο στην τελευταία φάση ο Ερμής!

ΕΣΩΣΕ τον πόντο στην τελευταία φάση ο Ερμής!

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα και τον Ερμή (17/2) ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Το γκολ ο Μιτρέα στο 57′ για την Δόξα, ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ταραλίδης στο 90+5′.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά όμως ο Ερμής έδειξε να είναι πιο επιθετικός και να ψάχνει το πρώτο γκολ. Στο 9′ ο Ντε Μέλο από πλεονεκτική θέση έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα έξω.

Τα λεπτά κυλούσαν, η Δόξα ισορρόπησε στην πορεία όμως ήταν ένα ματς χωρίς ευκαιρίες. Προσπαθούσαν να δημιουργήσουν από την μεσαία γραμμή περισσότερο οι δύο μονομάχοι αλλά οι αμυντική λειτουργία και των γηπεδούχων αλλά και του Ερμή ήταν πολύ καλή.

Η Δόξα δεν κατάφερε στις δύο καλές δικές της στιγμές, με Μπατίν (40′) και Κάρλος (42′) να ανοίξει το σκορ με αποτέλεσμα το σφύριγμα του Γιώργου Νικολάου για την ανάπαυλα να βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ.

Ένα πρώτο ημίχρονο που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και έτσι με τον τρόπο που κύλησε το 45λεπτο ήταν αναμενόμενο πως το 0-0 θα ήταν το αποτέλεσμα αυτού.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς κάποια αλλαγή. Με το καλημέρα έδειξαν πως θα έψαχναν το γκολ και η Δόξα αλλά και ο Ερμής, προσπάθησαν και αυτό ήρθε για το συγκρότημα του Λούκα Χατζηλούκα. Στο 57′ ο Μιτρέα εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε με αποτέλεσμα να ξεγελάσει τον Αραμπαντζή και να γίνει το 1-0.

Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ έψαξε το τέρμα της ισοφάρισης όμως στο 62′ η κεφαλιά του Μακρίεφ σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Γκρεμσλ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κρατάνε την μπάλα, να επιχειρούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις για την Δόξα και στο 69′ χάθηκε νέα καλή στιγμή. Ο Μαύρου έκανε το πλασέ, όμως ο Γκρεμσλ έδιωξε την υστάτη με τα πόδια.

Τα λεπτά κυλούσαν, τίποτα δεν άλλαζε όσο και αν προσπαθούσε ο Ερμής. Η Δόξα κρατούσε το υπέρ της αποτέλεσμα όπως αυτό διαμορφώθηκε με το γκολ του Μιτρέα στο 57′ μέχρι και την τελευταία φάση της τετράλεπτης καθυστέρησης.

Εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ανέλαβε την εκτέλεση ο Ταραλίδης και στο 90+5′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-1).

Δόξα: Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Τίνκου, Παπαφώτης (Ζατλ 72′), Λουίς Κάρλος, Μπατίν (Παβλόφ 79′), Νεκτάριος (X»Βασίλης 87′), Ασαμόα, Μιτρέα, Νελσίνιο

Ερμής: Αραμπατζής, Πουτζιουρής (Ταραλίδης 70′), Μαρτίνιουκ, Πηλέας, Μακρίεφ, Μαλόν, Ψάλτης (Μαύρου 65′), Κουατζίκα, Λαγός, Μπουλά, Ντε Μέλο (Κατσιατής 54′)

Κίτρινες: Αλεξάνδρου, Μπατίν, Ασαμόα, Γκρεμσλ / Λαγός, Κουατζίκα, Μαλόν

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE