Σίλβα: «Νιώθω πολύ καλά για τα δύο γκολ που πέτυχα, αλλά…»

Σίλβα: «Νιώθω πολύ καλά για τα δύο γκολ που πέτυχα, αλλά…»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Λεάντρο Σίλβα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια. Νιώθω πολύ καλά για τα δύο γκολ που πέτυχα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Αν σκόραρα δύο γκολ και δεν κερδίζαμε, δεν θα σήμαινε κάτι.

Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα, αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE