Ο Γκιγιέρμε έδειξε στον Μπακασέτα το έμβλημα του Ολυμπιακού!

Ο Γκιγιέρμε έδειξε στον Μπακασέτα το έμβλημα του Ολυμπιακού!

Γκιγιέρμε και Μπακασέτας είχαν αψιμαχία στις καθυστερήσεις του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, με τον Βραζιλιάνο μέσο των Πειραιωτών να πικάρει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, δείχνοντάς του το σήμα στη φανέλα του.

«Ερυθρόλευκο» βάφτηκε το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League (4-1), ενώ είχε και τα…. απαραίτητα πικάντικα στοιχεία των μεγάλων παιχνιδιών, όπως φάσεις σαν αυτή του 92′.

Τότε ο Γκιγιέρμε λογόφερε με τον Μπακασέτα έπειτα από μονομαχία, με τον παίκτη της Ένωσης να φέρεται να του λέει κάτι σε έντονο ύφος. Τότε ο χαφ των γηπεδούχων τον κοίταξε και του έδειξε το σήμα του Ολυμπιακού στη φανέλα του, διατηρώντας την ψυχραιμία του, σε μια στιγμή που μάλλον απόλαυσε!

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE