ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης στον εργοδότη που παρενοχλούσε υπάλληλο σε καντίνα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης στον εργοδότη που παρενοχλούσε υπάλληλο σε καντίνα

Ποινή φυλάκισης επτά μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού στον εργοδότη κοπέλας, την οποία παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Ο εργοδότης, το 2016 είχε παρενοχλήσει υπάλληλο του, η οποία εργαζόταν σε μικρή καντίνα στην επαρχία Λεμεσού, ακουμπώντας την σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Την περασμένη Δευτέρα (11/02) ο συνήγορος υπεράσπισης του προαναφερθέντα είχε αναφέρει πως ο εργοδότης σήμερα είναι πατέρας δύο εξαρτώμενων παιδιών, ο ίδιος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ έχει αναλάβει τη φροντίδα του πατέρα του, ο οποίος λόγω προβλημάτων υγείας, είναι ανάπηρος.

Φαίνεται ότι οι πιο πάνω παράγοντες που αναφέρθηκαν από τον συνήγορο υπεράσπισης ως μετριαστικοί, δεν απέτρεψαν την φυλάκιση.

Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE