ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης στον εργοδότη που παρενοχλούσε υπάλληλο σε καντίνα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης στον εργοδότη που παρενοχλούσε υπάλληλο σε καντίνα

Ποινή φυλάκισης επτά μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού στον εργοδότη κοπέλας, την οποία παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Ο εργοδότης, το 2016 είχε παρενοχλήσει υπάλληλο του, η οποία εργαζόταν σε μικρή καντίνα στην επαρχία Λεμεσού, ακουμπώντας την σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Την περασμένη Δευτέρα (11/02) ο συνήγορος υπεράσπισης του προαναφερθέντα είχε αναφέρει πως ο εργοδότης σήμερα είναι πατέρας δύο εξαρτώμενων παιδιών, ο ίδιος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ έχει αναλάβει τη φροντίδα του πατέρα του, ο οποίος λόγω προβλημάτων υγείας, είναι ανάπηρος.

Φαίνεται ότι οι πιο πάνω παράγοντες που αναφέρθηκαν από τον συνήγορο υπεράσπισης ως μετριαστικοί, δεν απέτρεψαν την φυλάκιση.

Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.