ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νόμιζε ότι βρήκε την “κότα με τα χρυσά αυγά”- Λογιστής κατήγγειλε 34χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νόμιζε ότι βρήκε την “κότα με τα χρυσά αυγά”- Λογιστής κατήγγειλε 34χρονο

Λάμβανε χρήματα από εταιρίες στη Λεμεσό για να πληρώσει λογαριασμούς και αντί αυτού, φέρεται να τα έβαζε στην τσέπη, καταφέρνοντας όπως φαίνεται να οικειοποιηθεί συνολικά 7.500 ευρώ από 4 παραπονούμενους, με το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, να κάνει δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας, για διάταγμα προσωποκράτησης 4 ημερών.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, παρουσιάστηκε την Δευτέρα (18/2), 34χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος παρείχε υπηρεσίες πληρωμών και μεταφορών και φέρεται σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, να οικειοποιήθηκε συνολικό ποσό, περίπου 7.500 ευρώ από τον Δεκέμβριο του 2018.

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου, η άκρη του νήματος άρχισε να ξετυλίγεται όταν λογιστής εταιρίας διαδικτυακών πληρωμών με έδρα τη Λεμεσό, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, στις 13/02.

Πριν η Αστυνομία προχωρήσει στη σύλληψη του την Κυριακή 17/2, ο 34χρονος φαίνεται να παραδέχθηκε σε υπάλληλο εταιρίας ότι οικειοποιήθηκε χρήματα και ζήτησε χρόνο να τα επιστρέψει, κάτι όμως που δεν έγινε, με αποτέλεσμα στις 14/2 να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του.  

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top