ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Exxon Mobil “άνοιξε την όρεξη” του Δημάρχου για τον δικό του στόλο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Exxon Mobil “άνοιξε την όρεξη” του Δημάρχου για τον δικό του στόλο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

“Άνοιξε την όρεξη” του Δημάρχου Λεμεσού για δημιουργία στόλου ευέλικτων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η δωρεά της Exxon Mobil Κύπρου, αφού σε μια σεμνή τελετή, παρέδωσε στον κ. Νικολαΐδη, ένα ηλεκτροκίνητο όχημα για τις ανάγκες του Δήμου.

Ρεπορτάζ/φωτογραφίες: Χρίστος Ζήνωνος

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης είδε το ηλεκτρικό όχημα να σταθμεύει έξω από το Δημαρχείο γύρω στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (18/2), λίγο πριν την παράδοση του από τον Γενικό Διευθυντή της Exxon Mobil Κύπρου, κ. Βαρνάβα Θεοδοσίου.

Ο κ. Νικολαΐδης, κατά την τελετή παράδοσης, αφού ευχαρίστησε για τη δωρεά, ανέφερε ότι το ηλεκτροκίνητο όχημα θα αξιοποιηθεί στο γραμμικό πάρκο (Μόλο) της πόλης, θα μπορεί να εκτελεί εργασίες μεταφοράς αντικειμένων στους δρόμους της πόλης, εκμεταλλευόμενο το μικρό του μέγεθος, χωρίς να εκπέμπει ρύπους.

Χειρονομία που καταδεικνύει το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, χαρακτήρισε τη δωρεά της Exxon Mobil Κύπρου ο κ. Νικολαΐδης, αναφέροντας ότι εγκαινιάζεται μια νέα εποχή για τον Δήμο Λεμεσού, αφού όπως είπε ο Δήμος σκοπεύει στη δημιουργία στόλου με μικρά οικολογικά ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Από πλευράς Exxon Mobil Κύπρου, ο κ. Θεοδοσίου αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τα καλά του λόγια, δήλωσε ότι είναι με μεγάλη χαρά που η εταιρία του δωρίζει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με μηδενικές εκπομπές ρύπων, αθόρυβο και οικονομικό, κατάλληλο για μετακινήσεις στα στενά δρομάκια του ιστορικού κέντρου της παλιάς Λεμεσού.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top