Ποιοι παίχτες ΜΑΛΩΣΑΝ στα αποδυτήρια… Κάτι ΕΙΠΕ ο Πετεβίνος

Ποιοι παίχτες ΜΑΛΩΣΑΝ στα αποδυτήρια… Κάτι ΕΙΠΕ ο Πετεβίνος

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Νεκτάριος Πετεβίνος, σχολίασε το περιστατικό μεταξύ Βάτερμαν και Μερκή, το οποίο «βγήκε» στον αέρα, σε κάποιο βαθμό, από τη Cytavision, αλλά και από τη κάμερα του Themasports

«Δεν ήταν περιστατικό ανάμεσα στους δυο, απλά προφανώς μπορεί να το αντιλήφθηκε ως τέτοιο ο κόσμος. Ήταν δυο παίκτες άλλοι που είχαν ένα πρόβλημα μεταξύ τους. Η διοίκηση έχει επιληφθεί το θέμα και θεωρείται λήξαν».

Ο Αιχμηρός έμαθε ότι οι παίχτες που… μάλωσαν στα αποδυτήρια, λίγα λεπτά μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήταν οι Γιώργος Μερκής και Νικόλας Ιωάννου.

Για ποιο ακριβώς λόγο ήρθαν στα χέρια, δεν έχουμε πληροφορηθεί, αλλά αποτελεί άλλο ένα γεγονός που φανερώνει ότι του… ξέφυγε λίγο η κατάσταση του Τραμετσάνι. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE