Απεβίωσε 33χρονη Ελληνίδα ηθοποιός - «Έφυγε» από καρδιακό επεισόδιο

Απεβίωσε 33χρονη Ελληνίδα ηθοποιός - «Έφυγε» από καρδιακό επεισόδιο

Σε ηλικία 33 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η ηθοποιός Νίκη Λειβαδάρη, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σύμφωνα με ελλαδικά ΜΜΕ η νεαρή ηθοποιός «έφυγε» από καρδιακό επεισόδιο.

Η Νίκη Λειβαδάρη είχε συμμετάσχει στις σειρές «Μίλα μου Βρώμικα» (Mega) και «Αληθινοί Έρωτες»(Alpha), ενώς φέτος εμφανιζόταν στη θεατρική παράσταση Stamboul Train, σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη.

Η Νίκη Λειβαδάρη ήταν απόφοιτος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ανώτερης Δραματικής Σχολής ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE