Απαντά στην «ΕΠΙΘΕΣΗ» της Ανόρθωσης ο Αντρέας – «Υπάρχουν ανακρίβειες»…

Απαντά στην «ΕΠΙΘΕΣΗ» της Ανόρθωσης ο Αντρέας – «Υπάρχουν ανακρίβειες»…

Γραπτή δήλωση από τον Πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος απαντά στην ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην… ΕΠΙΘΕΣΗ εκ νέου η Ανόρθωση – Ανακοίνωση και ΠΥΡΑ σε Ανδρέα Μιχαηλίδη

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Με λύπη μου ενημερώθηκα για το περιεχόμενο της νέας ανακοίνωσης της επίσημης Ανόρθωσης, αναφορικά με την πολύκροτη και πρωτοφανή υπόθεση που ταλανίζει το τελευταίο διάστημα το Κυπριακό ποδόσφαιρο και αθλητισμό, υπόθεση η οποία σίγουρα δεν δημιουργήθηκε εξ΄ υπαιτιότητας του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και του Προέδρου του.

Στην παρούσα φάση και αφού συνεχίζονται οι διαδικασίες διερεύνησης της υπόθεσης, δεν προτίθεμαι να απαντήσω στις προσωπικές επιθέσεις και ανακρίβειες της εν λόγω ανακοίνωσης.

Επιθυμώ δε να διαβεβαιώσω όλο τον φίλαθλο κόσμο ότι θα παραμείνω θεματοφύλακας των διαδικασιών και κανονισμών του Οργανισμού, τους οποίους όλοι ανεξαιρέτως οφείλουν να σέβονται και να ακολουθούν.

Είμαι βέβαιος πως με την ολοκλήρωση των ερευνών θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο δεόντως. Μέχρι τότε… ‘Ἀδύνατον τ΄ ἀληθές λαθεῖν'».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE