Δεν ήταν μόνο το -9 στην Ανόρθωση – Η ΠΟΙΝΗ και στον Ουζόχο

Δεν ήταν μόνο το -9 στην Ανόρθωση –  Η ΠΟΙΝΗ και στον Ουζόχο

Εκτός από το μηδενισμό στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, στο οποίο η Ανόρθωση είχε επικρατήσει με 1-0, της επιβλήθηκε ως γνωστό και ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών, όμως υπήρχε και… συνέχεια, αφού τιμωρήθηκε και ο Νιγηριανός τερματοφύλακας.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«Στον ποδοσφαιριστή Φράνσις Ουζόχο επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής και πρόστιμο».

Βέβαια, να σημειώσουμε ότι η ποινή του Ουζόχο είναι ουσιαστικά… τρεις αγωνιστικές, εάν λάβουμε υπόψη ότι δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια της «Κυρίας» απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια, λόγω της ένστασης του Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.