Πού και πότε θα ακούσουμε για πρώτη φορά το τραγούδι της Τάμτας για την Eurovision 2019!

Πού και πότε θα ακούσουμε για πρώτη φορά το τραγούδι της Τάμτας για την Eurovision 2019!

Είναι πλέον γνωστό πως η γνωστή τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο περιοδικό «TV Mania», το τραγούδι με τίτλο «Replay», θα το απολαύσουμε για πρώτη φορά στις 5 Μαρτίου κατά την διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο ΡΙΚ.

Γνωστό είναι επίσης, πως τα γυρίσματα του video clip πλησιάζουν με την σκηνοθεσία να βρίσκεται στα χέρια του Γιάννη Μιχελόπουλου.

Όσον αφορά την σκηνική πατρουσία, η τραγουδίστρια θα εμφανίζεται στη σκηνή με την συνοδεία άλλων έξι ατόμων, ένας εκ των οποίων είναι ο Kristofer Fogelmark, από την ομάδα συνθετών του τραγουδιού.

Το τραγούδι της κυπριακής συμμετοχής είναι καθαρά ποπ μοντέρνο, με επικά στοιχεία και ερωτικό στίχο. ]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Πιάστηκαν στα χέρια λόγω επαγγελματικών διαφορών - Xρησιμοποίησαν μεταλλικούς σωλήνες

Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Πιάστηκαν στα χέρια λόγω επαγγελματικών διαφορών - Xρησιμοποίησαν μεταλλικούς σωλήνες

Γύρω στη 1 το μεσημέρι χθες λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ αριθμού προσώπων στην οδό Πάφου στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE