Η εταιρεία διανομής κορυφαίων αλκοολούχων ποτών Senaga Trading Ltd και το Κυπριακό Οινοποιείο Φικαρδος ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία

Η εταιρεία διανομής κορυφαίων αλκοολούχων ποτών Senaga Trading Ltd και το Κυπριακό Οινοποιείο Φικαρδος ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία

Η Senaga Trading Ltd και το Οινοποιείο Φικάρδος ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους για την αποκλειστική διανομή, πώληση και marketing των προϊόντων του στην Κυπριακή αγορά.

Η συνεργασία αυτή προσδοκεί στο να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό και τους λάτρεις του κρασιού, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα.
Στα πλαίσια της συνεργασίας και με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες και τις προσδοκίες του καταναλωτικού κοινού, οι εταιρίες από κοινού έχουν προχωρήσει σε ένα πρωτοποριακό επανασχεδιασμό του συνολικού πορτφόλιου και σε αναβάθμιση της ποιότητας των κρασιών.


Το πορτφόλιο αποτελείτε από δεκατρείς ετικέττες οι οποίες διαχωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες προιόντων, τις δύο βασικές κατηγορίες ποιοτικών ξηρών και ημίγλυκων κρασιών που συμπληρώνονται με δύο κατηγορίες εξιδικευμένων και παλαιομένων οίνων.


Γηγενής ποικιλίες που αναβίωσαν πρόσφατα στον Κυπριακό αμπελώνα όπως οι ποικιλίες Γιαννούδι και Σπούρτικο μαζί με τα γνωστά και αγαπημένα Ξυνιστέρι και Μαραθεύτικο, παντρεύονται στο πορτφόλιο του οινοποιείου μαζί με διεθνής ποικιλίες προσφέροντας ένα εκπληκτικό και μοναδικό μωσαϊκό εμπειριών και γεύσεων.

Για περισσότερα: www.senagatrading.com & www.fikardoswines.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE