Τίτλοι τέλους για Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια; - Οι φήμες και τα δεδομένα

Τίτλοι τέλους για Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια; - Οι φήμες και τα δεδομένα

Αρκετά λέγονται το τελευταίο διάστημα για την σχέση του ζευγαριού, ωστόσο τίποτα δεν επιβεβαιώνεται επίσημα…

Τις τελευταίες ημέρες, «παίζει» πολύ στα ελλαδικά site ότι η σχέση του Κύπριου τραγουδιστή και της αγαπημένης ηθοποιού και παρουσιάστριας, είναι σε κρίση.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι η Ζέτα, αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση και αποφάσισε να μετακομίσει στο κέντρο της Αθήνας, όπου έχει και σπίτι.

Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται εάν πήρε και όλα τα πράγματα της από το σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη Γλυφάδα ή αν έχει σκοπό να ξαναγυρίσει.

Φυσικά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν τουλάχιστον, αν το ζευγάρι περνάει μια κρίση, αν είναι στα χωρίσματα ή αν τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει, αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν τοποθετείται ποτέ για τα συναισθηματικά.

Ό,τι κι αν έχει γίνει πάντως, με τον καιρό θα ξεκαθαρίσει, αφού και οι δύο τους, είναι πρόσωπα της δημοσιότητας…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE