Το πήρε ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ που αποκλείστηκε από το ΑΠΟΕΛ, το χαρακτήρισαν ΦΙΑΣΚΟ – «Η μεγαλύτερη θλίψη μου…»

Το πήρε ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ που αποκλείστηκε από το ΑΠΟΕΛ, το χαρακτήρισαν ΦΙΑΣΚΟ – «Η μεγαλύτερη θλίψη μου…»

Ο ΑΠΟΕΛ το 2012 έκανε ονειρική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και πέταξε εκτός την Λυών στους 16 και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο νυν πρόεδρος της Γαλλικής ομάδας, Jean-Michel Aulas, δεν χώνεψε με τίποτα τότε εκείνο τον αποκλεισμό της ομάδας του. Να σημειώσουμε πως πρόεδρος ήταν ο ίδιος.

Σε συνέντευξη του σε ξένο μέσο είπε πως αυτή ήταν η μεγαλύτερη θλίψη του στην προεδρία καθώς τέθηκε εκτός συνέχειας από μια ομάδα νεοφώτιστη για την διοργάνωση. Επίσης στο δημοσίευμα ο αποκλεισμός της Λυών χαρακτηρίζεται ως φιάσκο!

ΕΔΩ το κείμενο!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

Αυτά που καταγράφηκαν στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι οι τρεις ελάχιστες εξελίξεις που θέσαμε ως στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κρατώντας ως πιο σημαντική εξέλιξη τον καθορισμό των επόμενων συναντήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE