ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέλος στο πλαστικό από τη Βουλή - «Άγγιξαν» τις καρδιές τους τα παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τέλος στο πλαστικό από τη Βουλή - «Άγγιξαν» τις καρδιές τους τα παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια ευχάριστη προγραμματισμένη παρουσιάση επιφύλαξαν στους βουλευτές, παιδιά από το Ειδικό Σχολείο του «Αγίου Σπυρίδωνα», στην σημερινή Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος.

Του Μιχάλη Μενελάου

Συγκεκριμένα την Τετάρτη (20/02), τα παιδιά από το Ειδικό Σχολείο παρευρέθηκαν στην προγραμματισμένη συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος, στη Βουλή, με σκοπό να πραγματοποίησουν μια ευχάριστη παράσταση ενώπιον βουλευτών και του Προέδρου Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, με θέμα «Λέω όχι στο πλαστικό καλαμάκι».

Η παράσταση είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των μελών της επιτροπής για τις επιπτώσεις που αφήνει στο περιβάλλον η χρήση του πλαστικού, κάτι που φάινεται να «άγγιξε» τις καρδιές των παρευρισκομένων με την επιτροπή να προχωρά στην απόφαση:

Απαγόρευσης της χρήσης πλαστικών μπουκαλιών νερού στις συνεδρίες της επιτροπής καθώς και στην ολομέλεια της Βουλής.

Να αναφερθεί επίσης ότι για την εν λόγω παρουσίαση ο βουλευτής της «Αλληλεγγύης», Μιχάλης Γιωργάλλας, εξέφρασε τον θαυμασμό του με μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας τα εξής:

«Χίλια μπράβο στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς του ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ" ΛΑΡΝΑΚΑΣ για την παράσταση "Λέω όχι στο πλαστικό καλαμάκι" που μας παρουσίασαν στην Βουλή των Αντιπροσώπων.

Μία παράσταση με πολλά μηνύματα για το τι πρέπει να κάνουμε εμείς οι μεγάλοι και ειδικά εμείς οι Βουλευτές για να καθαρίσουμε την Κύπρος μας από το ρυπογόνο πλαστικό που απειλεί το φυσικό μας περιβάλλον».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top